Subtotaal offerte: € 0,00

Hoe maak je reclame voor je bedrijf?

Er zijn tal van mogelijkheden om reclame te maken voor je eigen bedrijf. Je kunt adverteren op TV met een mooie TV-commercial, op de radio, in dag- en weekbladen, in vakbladen of bijvoorbeeld online, via adwords of display advertising.  Maar je kunt ook op straat adverteren. 

Voordelen van adverteren op straat

Het inzetten van buitenreclame biedt veel voordelen ten opzichte van de andere middelen die je in kunt zetten. Om er een paar te noemen:
- men kan het niet wegzappen, wegleggen of wegklikken;
- buitenreclame is relatief goedkoop;
- voor eenzelfde budget bereik je 10x zoveel mensen als met adverteren in een huis-aan-huisblad;
- je bent een hele week, 24/7 zichtbaar voor je doelgroep;
- je kunt heel gericht adverteren, in de gemeente(n) en op plekken die voor jouw bedrijf het meest relevant zijn.

Driehoeksborden, 2-Signs en A0-Frames

Je kunt adverteren op straat door middel van Driehoeksborden, 2-Signs maar ook A0-Frames. Driehoeksborden en 2-Signs zijn bevestigd aan lantaarnpalen en hangen in het centrum en op high-traffic locaties langs de belangrijke in- en uitvalswegen. Hun twee of drie zijden zorgen ervoor dat ze door iedere voorbijganger gezien worden. In de auto, maar ook op de fiets of lopend. A0-Frames zijn metalen lijsten waar posters van A0-formaat in geplaatst worden. Zij zijn te vinden op elektriciteitshuisjes, stoplichtkasten en buitenmuren, op drukbezochte locaties in de gemeente. Denk aan stadscentra, langs autowegen, fietsroutes en in drukke voetgangersgebieden.

Het inplannen van je eigen reclamecampagne op straat

Oké, dus je wilt nu adverteren op straat. Maar dan? Waar moet je dan zijn? Wat zijn de mogelijkheden? Via A0booking.com is het nu mogelijkheid om simpel en snel zelf een campagne op straat in te plannen.

A0booking.com biedt A0-reclameborden aan in alle gemeenten van Nederland, waarop geadverteerd kan worden.  In  4 eenvoudige stappen kun je precies zien waar de reclameborden zich bevinden én wat je campagne kost.
Stap 1: Kies uw provincie
Stap 2: Kies uw gemeente
Stap 3: Kies een serie
Stap 4: Bekijk de kosten. 

Heel eenvoudig en heel inzichtelijk. Vervolgens kun je een offerte aanvragen en wordt er contact met je opgenomen. Dit kan telefonisch, maar ook per e-mail. Wat jij wil!

Probeer het nu zelf op A0booking.com

A0booking.com is de nieuwe site en ‘bookingstool’ van Centercom. Cen­ter­com BV exploiteert diverse lan­delijke medianetwerken in de buitenreclame. Deze netwerken richten zich op het bereiken en het beïnvloeden van consumenten, boodschappers & shoppers. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan opgesteld in winkelcentra, supermarkten en op straat in de openbare ruimte.

Wat is de weekaanbieding

Iedere week heeft A0booking.com een speciale aanbieding. Deze speciale aanbieding is geldig voor een buitenreclamecampagne in een door ons geselecteerde gemeente en week. Lees meer

Het bereik van buitenreclame

Het bereik van buitenreclame wordt gemeten in het Buitenreclame Onderzoek. Het Buitenreclame Onderzoek is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd in opdracht van de Bond van Adverteerders, het Platform Media Adviesbureaus en het Platform Buitenreclame Exploitanten. Lees meer

Hoe maak je reclame voor je bedrijf?

Er zijn tal van mogelijkheden om reclame te maken voor je eigen bedrijf. Je kunt adverteren op TV met een mooie TV-commercial, op de radio, in dag- en weekbladen, in vakbladen of bijvoorbeeld online, via adwords of display advertising. Maar je kunt ook op straat adverteren. Lees meer