Subtotaal offerte: € 0,00

Tips & trics voor een goede poster

 

Hieronder volgen 6 tips voor het opmaken van een goede poster.

 

1. Een heldere boodschap

Wat is je boodschap? Zorg voor een heldere boodschap, kort maar krachtig. Iemand moet in een paar seconden weten wat jouw boodschap inhoudt.
 

2. Duidelijk lettertype en –grootte

De boodschap moet ook van een afstand goed te lezen zijn, dus zorg voor een duidelijk lettertype met de juiste grootte van de letters.
 

3. Gebruik contrast en kleur

Contrast en kleurgebruik zorgen ervoor dat een poster goed opvalt, maar kunnen ook de aandacht trekken op specifieke elementen in de poster.
 

4. Kwaliteit beeld materiaal

Zorg voor kwalitatief goed beeldmateriaal, gebruik in de poster bijvoorbeeld alleen foto’s van hoge resolutie.
 

5. Aantrekkingskracht

Gezichten van mensen (of dieren) trekken de aandacht. Wij zijn allemaal geprogrammeerd om terug te kijken wanneer iemand naar jou kijkt.
 

6. Afzender

Zorg ervoor dat het duidelijk is wie de afzender is van de boodschap. Klanten moeten immers bij jou terechtkomen en niet bij de concurrent.

Wat is de weekaanbieding

Iedere week heeft A0booking.com een speciale aanbieding. Deze speciale aanbieding is geldig voor een buitenreclamecampagne in een door ons geselecteerde gemeente en week. Lees meer

Het bereik van buitenreclame

Het bereik van buitenreclame wordt gemeten in het Buitenreclame Onderzoek. Het Buitenreclame Onderzoek is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd in opdracht van de Bond van Adverteerders, het Platform Media Adviesbureaus en het Platform Buitenreclame Exploitanten. Lees meer

Hoe maak je reclame voor je bedrijf?

Er zijn tal van mogelijkheden om reclame te maken voor je eigen bedrijf. Je kunt adverteren op TV met een mooie TV-commercial, op de radio, in dag- en weekbladen, in vakbladen of bijvoorbeeld online, via adwords of display advertising. Maar je kunt ook op straat adverteren. Lees meer