Subtotaal offerte: € 0,00

Hoe werkt A0booking?


Stap 1: Kies uw provincie

Selecteer de provincie waar u wilt adverteren met buitenreclame. Wilt u in meerdere provincies adverteren dan doorloopt u de vier stappen voor afzonderlijke gemeente, bij stap 4 vind u uiteindelijk het totaal overzicht van alle gemeenten bij elkaar.


Stap 2: Kies uw gemeente

Selecteer de gemeente waar u wilt adverteren met buitenreclame. Wilt u in meerdere gemeenten adverteren dan doorloopt u de 4 stappen voor iedere afzorderlijke gemeente, bij stap 4 vind u uiteindelijk het totaal overzicht van alle gemeenten bij elkaar.


Stap 3: Kies uw series

In iedere gemeente kunt u kiezen uit 1 of meerdere series, deze verschillen onderling in locaties en aantallen. U kunt de series aanvinken en op deze manier met elkaar vergelijken zodat u de serie kunt kiezen die het beste bij uw wensen past. Ook zit er een verschil in het type borden.
Klik hier voor een uitleg over de verschillen tussen: A0-Frames, Driehoeksborden, 2-Signs en Losse Driehoeksborden.


Stap 4: Bekijk de kosten

U krijgt meteen een overzicht te zien van de kosten voor de totale campagne. Ook kunt u er voor kiezen om een optie te nemen op de series. Dit is 100% vrijblijvend, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.